MAK Brewery geschenkverpakkingen liggen in de rekken!

Met het oog op de feestdagen wouden we met MAK Brewery iets speciaal doen. Wij presenteren jullie met trots onze geschenkverpakkingen! 

Geïnteresseerd om er eentje onder jouw kerstboom te leggen of om te schenken tijdens een feestelijk eindejaar? Ga dan langs bij Beenhouwerij LUC, AD Delhaize Sterrebeek, Slagerij Breugel of de Zeenchalet en pik jouw geschenkverpakking op!

 

HOPla, we zijn vertrokken!

We staan weer een stap verder in ons hopexperiment.

Vandaag plantten we onze hop in ons tuintje.

HOPelijk kan hij hier goed groeien.

Eerste evenementen bekend!

Een evenement is uiteraard onvolledig zonder MAK Brewery bier. Vanaf vandaag kunnen jullie onze evenementenkalender raadplegen om te weten te komen waar je ons biertje zal kunnen proeven.

Ga naar de ‘verkooppunten’ – tab en klik door naar evenementen.

Eerste horeca zaken bekend!

Het is zover! Binnekort kan je ons bier bestellen in een aantal horeca zaken. Ga naar de ‘verkooppunten’ – tab en klik door op horeca om alle informatie over de locaties te zien, of klik hier.

Experimento Lúpolo

Na het Single Yeast Technology experiment vonden we dat het tijd was voor een nieuw experiment. Deze keer duiken we in de complexe wereld van de hop. Hop werd oorspronkelijk toegevoegd aan bier om de houdsbaarheidsdatum te verlengen. Vandaag kunnen we ons geen bier inbeelden zonder de heerlijke hoparoma’s erin.

Om te experimenteren met hop, wouden we onze eigen hop oogsten. Vandaag startten we onze eigen hopplantage. We plantte Whitbreads Golding Variety, goldings en Cascade.

 

Ons officieel logo

 

Na weken brainstormen zijn we trots om jullie bierliefhebbers ons oficieel logo te tonen. In het logo kan je MAK Brewery lezen. De negenhoek staat symbool voor de negen leden van onze brouwerij. Laat ons weten wat jullie ervan vinden.